Drømmekappen er klar for urpremiere!

Drømmekappen, en helt nyprodusert barneteaterforestilling, har snart urpremiere. Vi spiller på Lokstallen på Stjørdal 4. november kl. 13 og 15. Videre går turen til Barneteatret Vårt i Ålesund 11. november og Sentralen i Oslo 18. og 19. november. Du kan bestille billetter ved å klikke på de forskjellige spillestedene.

Vi satser også på å reise rundt til mange flere steder i landet utover våren, så nøl ikke med å ta kontakt dersom det er behov for en drømmende forestilling der du bor!

Forestillingen er et eventyr skrevet av regissør Lene Helland Rønningen og skuespiller Lisa Birkenes Thun. Den handler om prinsesse Månemaia som bor i landet Sovirosia, et land der det er om å gjøre å sove best. Men Månemaia får ikke sove. En dag legger hennes mor ut på en reise for å fange drømmer i den magiske kappa si. Kan drømmene få prinsessen til å sove om natta igjen?

Med oss på produksjonen har vi et fantastisk team som nå legger siste hånd på verket; komponist Bergmund Waal Skaslien har skapt et fantasifullt lydlandskap som vil ta oss rett inn i drømmene vi møter på ferden. Eirik Brenne Torsethaugen står for teknikk og scenografi, og har skapt en verden med stoff i ulike farger og lengder. Her trylles det frem ulike rom som skuespilleren danser seg gjennom.

Bjørn Tore Grøntvedt er vår solide produsent og inspisient på forestillingen, og står blant annet for alle visuelle effekter som lages «live», på noe så gammeldags som en overhead!

Vi håper du tar med deg barna og kommer. Vel møtt!