“Drømmekappen” er i gang

Denne uka har vi fått gjesteopphold på Verkstedhallen i Trondheim med produksjonen «Drømmekappen». Forestillingen har premiere på Lokstallen på Stjørdal 4 november, og skal turnere i Norge høsten 2017 og våren 2018.

Drømmekappen er et musikalsk eventyr, et fortellerteater for barn, der en skuespiller, Lisa Birkenes Thun, forteller og danser frem alle rollene og drømmene vi møter. Vår fortelling er inspirert av ulike eventyr og myter om drømmer fra mange ulike steder i verden. Den er også basert på barns beskrivelse av deres egne drømmer. Forestillingen dykker ned i både rare, skumle og absurde drømmer, noe vi alle kanskje kan kjenne oss igjen i, liten som stor.

Utprøving av stoff til scenografien.

Denne uka har kunstnerisk leder Lene Helland Rønningen og produsent Bjørn Tore Grøntvedt samlet alle kunstnerne som er involvert i prosjektet. Komponist Bergmund Waal Skaslien presenterte musikken på tirsdag, og vi har lekt oss mye med hva de nydelige tonene gjør for vårt drømmende univers. På torsdag kom vår scenograf Eirik Brenne Torsethaugen på besøk og satte opp en prøvedekk. Det gjorde at vi kunne begynne å leke med stoffene inn i en enda mer konkret ramme. Gøy!

Prøveperioden er i gang, og vi gleder oss til fortsettelsen!

Bergmund presenterer musikken, Lisa og Bjørn Tore følger spent med.

Turnéplan:
2017
– 4 november: Lokstallen, Stjørdal
– 11 november: Barneteatret Vårt, Ålesund
– 18 og 19 november: Sentralen, Oslo
2018
– 15 mars: Haugesund Teater, Haugesund