Kvinnelig skuespiller søkes

Til forestillingen «Fyrsten» av Fabularium produksjoner søkes en profesjonell kvinnelig skuespiller til rollen som «jenta».


Kriterier:

  • God på tekstarbeid og fysisk teater
  • Ha erfaring med å skape selv da forestillingen utarbeides i samarbeid med skuespillerne
  • Høyde: Maks 165 cm

Du kunne være tilgjengelig følgende uker:

  • 18-19 (03.-15.mai) – Prøveperiode 1
  • 39-40 (27.september- 08.oktober) – Prøveperiode 2
  • 46-47 (15.-26.november) – Prøveperiode 3
  • 47-48 – Forestillinger

Alle prøver og forestillinger vil være i Trondheim.

Regissør: Lene Helland Rønningen
Dramatiker: Marte Huke
Produsenter: Nina Bjørklund/Fabularium Produksjoner

Velg en av to korte monologer fra «Den hellige Johanna fra slakterhusene», og spill inn din tolkning av denne.
Du finner monologene her: https://www.dropbox.com/sh/uuga9hy4hk19kqh/AABjMqULFhDoswI8Myh9laxba?dl=0

Søk ved å sende inn skjema og video innen 25. januar 2021:
https://forms.gle/mxDR5kZfT8Ne8NUA7

Det vil deretter skje en utvelgelse før vi kaller inn til audition som vil være i Trondheim i uke 6. Utgifter i forbindelse med audition vil ikke dekkes.

Oppdraget er honorert.

Om produksjonen Fyrsten

Med utgangspunkt i Machiavellis «Fyrsten», et klassisk verk som kan ses som en lærebok i makt, vil vi skape et politisk teater for barn i alderen 10-13 år. I krysningspunktet mellom dette verket, samtidige politiske hendelser og personlige historier vil vi skape en forestilling med ulike innganger til demokrati, og der barn får delta i samfunnsdebatten.

I fortellingen vil vi møte en fyrste som elsker sitt rike – og sin makt. Når noe går han imot, går han stadig lenger i å utvide sin egen makt. Han innskrenker demokratiet. I denne fortellingen bor også en 12 år gammel jente. Det hele begynner med at hun vil intervjue fyrsten for skoleavisa. Men så viser det seg at hun bare for lov til å skrive det han mener er sant. Folk får ikke lenger mene, eller tenke, som de selv vil. Er det egentlig mulig å få tilbake et demokrati når det sakte forsvinner?

Om Fabularium Produksjoner

Fabularium Produksjoner er et Trondheimsbasert produksjonsselskap, som siden oppstarten i 2014 har produsert 4 kritikerroste forestillinger for barn og unge. Flere av forestillingene utforsker på ulike vis interaktive møtepunkter med barn som publikum; slik som musikkteaterforestillingen «Gullfrosken» (2014) og teaterinstallasjonen «Kloden rundt på 29 bokstaver» (2017). Forestillingene har turnert på en rekke festivaler, teatre og kulturarenaer nasjonalt.

For mer informasjon: www.fabularium.no