Maneter og planeter har snart urpremiere

Maneter og planeter er en nyprodusert barneforestilling. Premieren finner sted på Lokstallen, Stjørdal, fre 24. mai kl 18, med visninger også lør og søn kl 12 og 14. Etter det går ferden til Trondheim og Ringve Musikkmuseum; lør 01. og søn 02. juni kl 12 og 14. Finn billetter ved å klikke på det aktuelle spillestedet.

Vi satser på å reise rundt til mange flere steder i landet i løpet av de kommende årene.

I forestillingen møter vi Rosetta og Jon som en dag hopper på en komet som kolliderer med jorda. De drar på en reise langt opp i verdensrommet. Etter hvert havner de nede på havdypet etter et oppdrag fra selveste mannen i månen! Forestillingen er en visuell og musikalsk reise der vi blant annet møter syngende japanske fisker og en evig manet som svever i verdensrommet. Hedda- og Spellemannsprisvinner Siri Gjære står sammen med den anerkjente Maria Kannegaard for musikken, som er nykomponert for anledningen. Andreas Schille har laget en et spektakulært videodesign i Eirik Brenne Torsethaugens scenografi, og Berit Haltvik Withs fantastiske kostymer byr på overraskelser i seg selv.

Regissør Lene Helland Rønningen gleder seg til premieren: «Dette er en forestilling vi tror virkelig vil treffe målgruppen. I møte med prøvepublikum har vi sett et voldsomt engasjement fra barna knyttet til de store spørsmål. Det er så mye å lure på. Hva finnes bortenfor den verden vi ikke kjenner? Hvor stor er egentlig uendelig?» Skuespillerne Siri Schnell Juvik og Sindre Karlsholm tar barna med på den fantastiske reisen på leting etter svar. Inspisient Bjørn Tore Grøntvedt, som også er sanger i forestillingen, gir stemme til noen av karakterene de to møter på sin veg.

Forestillingen er produsert av Fabularium Produksjoner, og produsenter for forestillingen har vært Nina Bjørklund og Tonje Wik Olaussen. I tillegg har vi hatt med oss Simon Engeset Løfoll som praksisstudent/inspisient (NTNU), Ellen Karoline Gjervan som dramaturgisk veileder, og Erlend Solli Aune som lydteknisk konsulent. Hanna Fauske har tatt de flotte bildene og plakaten er designet av Linnéa Johansson.

Velkommen til en spennende reise inn i undringens verden!